Achtertuin aanleggen

Als u een achtertuin wilt laten aanleggen, zit u goed bij Hoveniersbedrijf H.G. Peters uit Den Haag. ’s Zomers heerlijk ontspannen in uw achtertuin, barbecueën, zonnen en genieten: dat wil natuurlijk iedereen in zijn achtertuin! Dan is het wel fijn als uw tuin naar wens is. Kies er daarom voor om uw achtertuin aan te laten leggen door onze specialisten. U kunt uitgaan van het gewenste resultaat en optimale service.

Hoe een achtertuin aanleggen in zijn werk gaat

Een achtertuin aanleggen kunt u natuurlijk zelf doen, maar het is aan te raden om dit te laten doen door specialisten. Zo weet u dat het gewenste eindresultaat wordt bereikt. Hierbij is het belangrijk dat u vooraf een idee heeft van de gewenste achtertuin. Welke sfeer moet de tuin uitstralen? Natuurlijk kunt u het ontwerpen van de tuin ook bij ons neerleggen. We creëren zo de perfecte basis voor het aanleggen van uw achtertuin of uw voortuin. Hierna starten we met het inmeten van de tuin, het grondwerk en daarna de bestrating. Ook plaatsen we eventueel een nieuwe tuinomheining. De laatste stap is het beplanten van uw tuin en voilà; u heeft een gloednieuwe tuin waarin u eindeloos kunt genieten!

Laat uw achtertuin aanleggen door specialisten

Door onze meer dan 30 jaar ervaring in tuinonderhoud en tuinaanleg kunt u bij ons zeker terecht voor het aanleggen van uw voor- of achtertuin. Onze specialisten uit Den Haag helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Heeft u vragen over onze diensten, zoals het inhuren van een tuinman voor uw voor- of achteruin? Neem dan gerust contact op met onze specialisten door te bellen naar (0174) 24 72 68.