Historie

Ruim 30 jaar geleden is N.G. Peters begonnen met een onderhoudsbedrijf in de hoveniersbranche. Er werd af en toe een terrasje of paadje aangelegd.

Zoon H.G. Peters besloot na een aantal werkzame jaren in de glastuinbouw om ook de hovenierswereld te betreden. De benodigde diploma’s werden binnengesleept en er werd ervaring opgedaan in de hovenierswereld.

Overdracht

Vader en zoon vormden voor een lange tijd samen het bedrijf. In 1994 werd het tijd voor de eerste werknemer, die opvallend genoeg tot op de dag van vandaag nog steeds bij het bedrijf werkzaam is.

Een jaar daarna, in 1995, besloot N.G. Peters alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden over te dragen aan zijn zoon en werd de overdracht van N.G. naar H.G. Peters werkelijkheid.

Heden

Het bedrijf wordt sindsdien geleid door H.G. Peters en zijn vrouw. De werkzaamheden worden verzorgd door inmiddels twaalf vakkundige medewerkers die in dienst zijn van het bedrijf.

In de loop der jaren zijn de werkzaamheden steeds verder uitgebreid en is geen opdracht te gek voor de werknemers van Hoveniersbedrijf H.G. Peters.

Hoveniersbedrijf H.G. Peters is aangesloten bij Aequor waardoor wij als een erkend leerbedrijf worden gezien voor stages en praktijkopleidingen.