✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Professioneel bestrating in uw tuin aanleggen op basis van uw wensen laat u doen door Hoveniersbedrijf H.G. Peters uit Den Haag. Omdat straatwerk goed moet passen bij de vormgeving van uw tuin, is het belangrijk dat u de goede materialen kiest. Onze specialisten in Den Haag bieden verschillende opties voor materialen waarmee ze de bestrating in uw tuin kunnen aanleggen.

Verschillende materialen waarmee we in Den Haag de bestrating in uw tuin aanleggen

Allereerst kunt u kiezen voor klinkers, waarbij er een verschil bestaat tussen gebakken klinkers en betonklinkers. Gebakken klinkers zijn kleurvast, vergeleken met betonklinkers, waardoor ze in prijs verschillen. Een tweede optie die ons hoveniersbedrijf uit Den Haag aanbiedt voor het aanleggen van bestrating in uw tuin is uiteraard het gebruik van tegels. Hierbij maken we onderscheid tussen betontegels, tegels met coatinglaag en natuursteen. Daarnaast bestaan er ook keramische tegels, die kleurvast zijn, niet krassen en ook nog eens nauwelijks groen uitslaan. Met een verhardingsvoeg zorgen we ervoor dat er bijna geen onkruid meer tussen de voegen komt. Wij adviseren u graag over sierbestrating tijdens een afspraak op uw locatie.

✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Ook uw bestrating laten aanleggen door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Ook uw bestrating laten aanleggen door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Wilt u meer informatie?

Wanneer u meer wilt weten over het aanleggen van bestrating in uw tuin, staan onze specialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook geven we u graag meer informatie over bijvoorbeeld tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Bel naar (0174) 24 72 68 om contact op te nemen.