✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Bij Hoveniersbedrijf H.G. Peters in Den Haag laat u professioneel bestrating in uw tuin aanleggen op basis van uw wensen. Omdat straatwerk goed moet passen bij de vormgeving van uw tuin, is het belangrijk dat u de goede materialen kiest. Wij bieden verschillende opties voor materialen waarmee we de bestrating in uw tuin kunnen aanleggen.

Verschillende materialen waarmee we bestrating in uw tuin aanleggen in Den Haag en omstreken

Allereerst kunt u kiezen voor klinkers, waarbij er een verschil bestaat tussen gebakken klinkers en betonklinkers. Gebakken klinkers zijn kleurvast, vergeleken met betonklinkers, waardoor ze in prijs verschillen. Een tweede optie voor het aanleggen van bestrating in uw tuin is uiteraard het gebruik van tegels. Hierbij maken we onderscheid tussen betontegels, tegels met coatinglaag en natuursteen. Daarnaast bestaan er ook keramische tegels, die kleurvast zijn, niet krassen en ook nog eens nauwelijks groen uitslaan. Met een verhardingsvoeg zorgen we ervoor dat er bijna geen onkruid meer tussen de voegen komt. Wij adviseren u graag over sierbestrating tijdens een afspraak op uw locatie.

✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Ook uw bestrating laten aanleggen door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Ook uw bestrating laten aanleggen door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Wilt u meer informatie?

Wanneer u meer wilt weten over het aanleggen van bestrating in uw tuin, staan onze specialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook geven we u graag meer informatie over bijvoorbeeld tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Bel naar (0174) 24 72 68 om contact op te nemen.