✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Bij het goed onderhouden van uw tuin hoort uiteraard ook uw border bemesten, bijvoorbeeld door onze professionals in Den Haag. Wanneer u met Hoveniersbedrijf H.G. Peters uit Den Haag in zee gaat, weet u zeker dat het bemesten van uw border op de juiste manier en op het juiste moment gebeurt. Met onze 30 jaar hovenierservaring hebben wij alle kennis over tuinen en tuinonderhoud in huis en wij werken al jaren samen met veel verschillende leveranciers van producten.

Wanneer is het tijd om uw border te laten bemesten door onze experts uit Den Haag?

In de eerste helft van de maand maart is het tijd voor het bemesten van uw border door onze specialisten in Den Haag. Wanneer u dit eerder doet, bent u te vroeg voor het groeiseizoen. Voor de bemesting moet er veel worden gedaan, bijvoorbeeld het afknippen van oude stengels, planten tijdelijk verplaatsen en het selecteren van de juiste mest. Wanneer u het onderhoud van uw tuin overlaat aan ons, weet u zeker dat alle nodige werkzaamheden rondom het bemesten worden gedaan.

✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Ook uw border laten bemesten door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Ook uw border laten bemesten door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Een omvangrijk servicepakket

Omdat wij niets uitbesteden en samenwerken met betrouwbare leveranciers, weet u altijd waar u aan toe bent als het gaat om tuinonderhoud. Uw border laten bemesten is maar een klein onderdeel van ons hele servicepakket; onze specialisten in Den Haag hebben ook alle kennis over bijvoorbeeld het ontwerpen van tuinen, met bijvoorbeeld een sfeervolle verlichting en extra ruimte door middel van een veranda of blokhut. Uiteraard leggen wij graag alles voor u aan en begeleiden u van A tot Z. Neem contact op door te bellen naar (0174) 24 72 68.