✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Laat professioneel graszoden in uw tuin aanleggen door Hoveniersbedrijf HG Peters in Den Haag, met het resultaat dat u voor ogen heeft. Ook het nodige onderhoud van uw graszoden laat u door ons hoveniersbedrijf in Den Haag uitvoeren. Zo geniet u nog jarenlang van een prachtig groene grasmat in uw tuin. Wij bieden diensten aan aan zowel particulieren, bedrijven als VvE’s. Uiteraard geven wij u ook het beste advies op alle gebieden van groenvoorziening, tuinonderhoud en nog veel meer.

Graszoden aanleggen in uw tuin doen onze werknemers in Den Haag zonder moeite

Misschien heeft u al eens gedacht aan het aanleggen van graszoden in uw tuin in Den Haag, maar loopt u tegen het probleem aan dat er simpelweg geen tijd voor is. Besteed dan de aanleg én het onderhoud van uw graszoden uit aan onze professionele hoveniers in Den Haag die enthousiast hun vak uitvoeren. Hoveniersbedrijf HG Peters heeft al meer dan 30 jaar ervaring met allerlei soorten werkzaamheden binnen tuinaanleg, -ontwerp, en -onderhoud. Daarnaast voeren wij ook talloze overige activiteiten uit, zoals het creëren van een omheining en het ontwerpen en bouwen van blokhutten en veranda’s op maat.

✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Ook uw graszoden laten leggen door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Ook uw graszoden laten leggen door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Een complete aanleg van uw grasmat

Zodra u na een afspraak en een vrijblijvende calculatie besluit met ons in zee te gaan, brengen we u op de hoogte van het plan van aanpak. Ook de bijzonderheden komen aan bod, bijvoorbeeld wanneer u bestrating in combinatie met graszoden door ons hoveniersbedrijf in Den Haag wilt laten aanleggen. Daarna zorgen we ervoor dat alles van A tot Z wordt gedaan: van het verwijderen van het oude gazon tot het walsen en bemesten van de ondergrond.

Een directe samenwerkingspartner voor uw tuin

Wij besteden niets uit en werken met betrouwbare leveranciers van materialen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en blijven de communicatielijnen kort. Wilt u contact opnemen met onze vakbekwame medewerkers in Den Haag voor het aanleggen of het onderhoud van uw graszoden? Of wilt u meer weten over onze services, zoals het wieden van onkruid in uw tuin? Bel dan naar (0174) 24 72 68.