Kies voor een professionele groenwerker in Den Haag

Wanneer u grootschalige aanpassingen wilt laten uitvoeren in uw tuin, dan kiest u voor een professionele en ervaren groenwerker van Hoveniersbedrijf H.G. Peters uit Den Haag. Met ruim 30 jaar ervaring in tuinonderhoud en het aanleggen van allerlei soorten tuinen, waaronder bedrijfstuinen en particuliere tuinen, helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Waarom u een groenwerker van ons bedrijf uit Den Haag inschakelt

Wilt u een grote aanpassing aan uw tuin laten uitvoeren, bijvoorbeeld het aanleggen van een compleet nieuwe tuin? Kies dan voor een ervaren groenwerker van ons hoveniersbedrijf uit Den Haag. Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt! Wij leggen bijvoorbeeld prachtige sierbestrating aan en beplanten uw tuin met de mooiste bloemen en planten. Heeft u enkel klein onderhoud nodig, zoals het wieden van onkruid of het onderhouden van de bloemenperken in uw tuin? Schakel dan een professionele tuinman van ons hoveniersbedrijf in.

Maak gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket

Laat grootschalige aanpassingen en tuinonderhoud uitvoeren door een gespecialiseerde groenwerker van ons hoveniersbedrijf uit Den Haag. Kies bijvoorbeeld voor het aanleggen van prachtige keramische tegels. Deze tegels hebben een erg mooie uitstraling én zijn onderhoudsvriendelijk. Heeft u vragen over ons uitgebreide dienstenpakket of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Om een van onze specialisten te spreken belt u naar (0174) 24 72 68.