Kunstgras laten aanleggen in Den Haag

Hoveniersbedrijf H.G. Peters biedt u nu ook de mogelijkheid om kunstgras te laten aanleggen in de regio Den Haag. Dankzij een intensieve samenwerking met de Kunstgrasboer kunnen wij kunstgras leveren, aanleggen en uiteraard ook onderhouden wanneer dit nodig is. Wij bekijken samen met u de opties en geven u alle informatie over het kunstgras dat wij leveren vanuit Den Haag, ook om het zelf zo goed mogelijk te kunnen onderhouden.

Kunstgras laten aanleggen in de regio Den Haag in samenwerking met onze partner

De Kunstgrasboer is een leverancier van verschillende soorten kunstgras, dat u direct kunt laten aanleggen vanwege hun snelle levertijden. Ook de specialisten van dit bedrijf hebben veel kennis in huis over het aanleggen en onderhouden van kunstgras.

“Kunstgrasboer is in het leven geroepen door vier nuchtere boeren. Vier nuchtere boeren die houden van hard werken maar niet van overbodig werk. Gemak dient de mens. Daarom zijn wij zeer enthousiast over kunstgras. Nooit meer grasmaaien, nooit meer kantjes knippen en altijd een prachtig gazon.”

De voordelen van kunstgras

Kunstgras is tegenwoordig erg populair: je hoeft het lang niet zo vaak te onderhouden als natuurlijk gras en het past vaak uitstekend bij de natuurlijke planten in de tuin. Het zelfstandig onderhouden van kunstgras houdt vaak alleen maar in dat het af en toe geborsteld moet worden. Voor mensen met hooikoorts komt het ook erg goed van pas.

Bekijk de website en neem contact op

Heeft u interesse in het laten aanleggen van kunstgras door ons hoveniersbedrijf in Den Haag, of wilt u alvast wat informatie over het onderhouden ervan? Neem een kijkje op de website van de Kunstgrasboer door op bovenstaande foto te klikken of informeer bij ons naar het gebruik van kunstgras. Heeft u meer interesse in het laten aanleggen van graszoden? Of wilt u uw tuin laten onderhouden door onze hoveniers in Den Haag? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar (0174) 24 72 68.