✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Bij tuinaanleg en -onderhoud hoort natuurlijk ook het onkruid wieden tussen het mooie groen in uw tuin. Hoveniersbedrijf H.G. Peters – gevestigd in Den Haag – weet met 30 jaar ervaring precies hoe dit op de beste manier gedaan kan worden. Grasmatten in uw tuin moeten uiteraard goed op orde worden gehouden. Onkruid wieden is een van de belangrijkste werkzaamheden die daarbij horen. Wij begeleiden u van A tot Z zodat u heel het jaar lang een stralende tuin behoudt.

Wij weten wanneer onkruid wieden in uw tuin nodig is

Omdat wij seizoensgebonden tuinonderhoud uitvoeren, zijn wij er snel bij wanneer onkruid in uw tuin verwijderd moet worden. Zo blijven uw grasmatten altijd volledig in vorm. De maand maart is bijvoorbeeld een goede maand om het eerste onkruid van het jaar flink aan te pakken. In de bloeimaanden daarna zorgen wij uiteraard ook voor een consistent tuinonderhoud, waarbij onkruid zorgvuldig wordt verwijderd. Ook tussen uw sierbestrating kan onkruid hardnekkig groeien. Voor het wieden van onkruid in dit gedeelte van uw tuin zijn wij ook de juiste partij.

✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Ook uw onkruid laten wieden door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Ook uw onkruid laten wieden door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Voor welk type groenvoorziening heeft u ons nodig?

Alle materialen en middelen die wij inzetten komen van betrouwbare leveranciers waar wij al jaren nauw mee samenwerken. Ook met u houden we de communicatielijnen kort en besteden we geen enkele taak uit. Zo weet u altijd waar u aan toe bent bij tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Wilt u specifieke informatie over bijvoorbeeld graszoden aanleggen of afzonderlijke taken als uw border laten bemesten? Wij geven u al het nodige advies en u kunt voor alle soorten taken bij ons terecht. Neem contact op door te bellen naar (0174) 24 72 68.