✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Bij tuinaanleg en -onderhoud hoort natuurlijk ook het onkruid wieden tussen het mooie groen in uw tuin, wat u laat doen door specialisten in Den Haag. Hoveniersbedrijf H.G. Peters weet met 30 jaar ervaring precies hoe dit op de beste manier gedaan kan worden. Grasmatten in uw tuin moeten uiteraard goed op orde worden gehouden. Onkruid wieden in uw tuin is een van de belangrijkste werkzaamheden die daarbij horen, laat dit daarom uitvoeren door onze experts in Den Haag. Wij begeleiden u van A tot Z zodat u heel het jaar lang een stralende tuin behoudt.

Onkruid wieden in uw tuin laat u over aan onze specialisten in Den Haag

Omdat onze specialisten in Den Haag seizoensgebonden tuinonderhoud uitvoeren, zijn wij er snel bij wanneer onkruid in uw tuin verwijderd moet worden. Zo blijven uw grasmatten altijd volledig in vorm. De maand maart is bijvoorbeeld een goede maand om het eerste onkruid van het jaar flink aan te pakken. In de bloeimaanden daarna zorgen wij uiteraard ook voor een consistent tuinonderhoud, waarbij onkruid zorgvuldig wordt verwijderd. Ook tussen uw sierbestrating kan onkruid hardnekkig groeien. Voor het wieden van onkruid in dit gedeelte van uw tuin zijn wij, een ervaren hoveniersbedrijf uit Den Haag, ook de juiste partij.

✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Ook uw onkruid laten wieden door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Ook uw onkruid laten wieden door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Voor welk type groenvoorziening heeft u ons nodig?

Alle materialen en middelen die wij inzetten komen van betrouwbare leveranciers waar wij al jaren nauw mee samenwerken. Ook met u houden we de communicatielijnen kort en besteden we geen enkele taak uit. Zo weet u altijd waar u aan toe bent bij tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Wilt u specifieke informatie over bijvoorbeeld graszoden aanleggen of afzonderlijke taken als uw border laten bemesten? Wij geven u al het nodige advies en u kunt voor alle soorten taken bij ons terecht. Neem contact op door te bellen naar (0174) 24 72 68.