Tuinaanleg in Den Haag

Wij verzorgen het gehele traject rondom uw tuinaanleg in regio Den Haag en Westland. Om de aanleg in goede banen te leiden, zorgen we voor een duidelijk en overzichtelijk tuinontwerp. Hierin worden alle onderdelen, zoals tuinomheining, straatwerk, veranda’s, blokhutten, beplanting, vlonders, vijvers, waterpartijen en sproei-installaties, inzichtelijk gemaakt. Tevens kunnen wij speeltoestellen leveren en plaatsen voor tuinplezier voor kinderen. Uiteraard wordt er gedurende het hele traject rekening gehouden met uw wensen.

Wat u van onze tuinaanleg in de regio Den Haag en Westland kunt verwachten

Doordat wij veel ervaring hebben opgedaan met tuinaanleg in de regio Den Haag en Westland, kunt u bij ons rekenen op hoogstaande kwaliteit en uitstekende service. Tijdens bijvoorbeeld het aanleggen van uw achtertuin of voortuin houden wij rekening met uw wensen, zoals:

  • Speciale tuinen. Wanneer u speciale plannen heeft met uw tuin kunnen wij ervoor zorgen dat deze werkelijkheid worden. Al meer dan 30 jaar lang hebben wij verschillende bijzondere tuinen aan mogen leggen. Voorbeelden hiervan vindt u onder het kopje foto’s.
  • Speciale beplanting. Soms vraagt een tuin om speciale en bijzondere beplanting. In dat geval gaan wij met de klant naar de kweker. Hier kan de klant zelf een keuze maken uit de collectie bijzondere planten die hier te vinden zijn.

Laat uw droomtuin door ons realiseren

Met ruime ervaring in de hoveniersbranche hebben wij veel kennis opgedaan over tuinaanleg van diverse voortuinen en achtertuinen in regio Den Haag en Westland. Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! U bereikt ons door te bellen naar (0174) 24 72 68.