Sierbestrating in uw tuin laten aanleggen in Den Haag

Sierbestrating is enorm belangrijk in een unieke en stijlvolle tuin, daarom leggen onze specialisten in Den Haag deze graag voor u aan. Sierbestrating bepaalt in grote mate de sfeer in uw tuin en is door ons hoveniersbedrijf uit Den Haag in vele vormen te realiseren. Om een goede keuze te maken welk soort straatwerk voor u geschikt is, behandelen wij hieronder de populairste klinkers en tegels.

Klinkers

Bij klinkers wordt onderscheid gemaakt tussen gebakken klinkers en betonklinkers. Het grootste verschil tussen deze twee soorten klinkers is dat gebakken klinkers kleurvast zijn. Betonklinkers zijn niet kleurvast, maar zijn hierdoor wel voordeliger.

Tegels

Bij de tegels kan er een keuze worden gemaakt in onder andere betontegels, tegels met een coating laag en natuursteen tegels. De nieuwe en populaire tegels van deze tijd zijn de keramische tegels, maar de traditionele vormen van sierbestrating, die u vindt bij ons hoveniersbedrijf in Den Haag, kunnen net zo veel moois toevoegen aan uw tuin.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn kleurvast, krassen niet en slaan ook bijna niet groen uit. Mede hierdoor zijn deze tegels gemakkelijker schoon te maken. Daarnaast worden de voegen van keramische tegels met een verhardingsvoeg behandeld waardoor er bijna geen onkruid meer tussen de voegen komt.

In samenwerking met vaste leveranciers

Hoveniersbedrijf H.G. Peters levert alle materialen via betrouwbare leveranciers. Wij bieden samen met hen de mogelijkheid om deze materialen eerst met eigen ogen te bekijken voordat ze toegepast worden. Wilt u meer weten over de opties voor sierbestrating in het bijzonder of het bestraten van uw tuin in het algemeen bij ons bedrijf in Den Haag? Of bent u benieuwd naar onze diensten op het gebied van tuinontwerp en -aanleg voor particulieren, bedrijven of VvE’s? Bel ons dan gerust via het nummer (0174) 24 72 68.