Tuinomheining

Een mooi afgewerkte omheining is een aanwinst voor uw tuin. Of het nu gaat om het erf van uw bedrijf of een kleine tuin bij uw woning, een tuinomheining creëert privacy en uitstraling tegelijkertijd. Hoveniersbedrijf H.G. Peters heeft alle kennis in huis voor het ontwerpen en plaatsen van een omheining in uw tuin. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw schutting goed onderhouden wordt en geven wij advies over de juiste materialen en afwerking.

Verschillende opties voor de omheining van uw tuin

Bij Hoveniersbedrijf H.G. Peters bieden we verschillende opties voor tuinomheining. U kunt denken aan hardhouten schuttingen met betonnen palen of op maat gemaakte schuttingen van planken. Ook bieden wij eenvoudigere oplossingen in de vorm van hekken van gaas. Met gepoedercoate gaasmatten kan de tuin luchtig maar veilig omheind worden. Ook plaatsen we elektrische poorten en gepoedercoate sierhekwerken. Om dit te bewerkstelligen werken wij samen met Schram Hekwerk. Met plantmateriaal kan ook een omheining gecreëerd worden. Te denken valt aan een haag van Prunus Lustanica, of kant-en-klare klimophagen.

Uw schutting laten onderhouden voor een lange levensduur

Een van onze specialismen is het onderhouden van uw tuin, dus ook het onderhoud van uw schutting wordt door ons aangeboden. Een schutting heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar, maar door deze goed te laten onderhouden kan hij nog veel langer mee. Onze experts zorgen dat de juiste middelen en materialen ter plaatse zijn wanneer uw schutting aan schoonmaak, vernieuwing of reparatie toe is. Uiteraard wordt een andere vorm van omheining in uw tuin ook goed onder handen genomen wanneer u dit wenst.

Maak gebruik van onze ervaring en veelzijdige service

Al meer dan 30 jaar staan onze hoveniers in Den Haag en de wijde omgeving klaar voor het ontwerp van tuinen, tuinaanleg en het onderhoud ervan. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als VvE’s. Ook het aanleggen van kunstgras, het bemesten van uw border en het realiseren van vijvers met vlonders behoort tot ons takenpakket. Uiteraard altijd met het onderhoud dat nodig is, zonder uitbesteding. Zo zijn er talloze andere diensten waarvoor u bij ons terecht kunt en waarbij u van A tot Z begeleid wordt. Neem contact op door te bellen naar (0174) 24 72 68.