Veranda & Blokhut laten ontwerpen in Den Haag

Een veranda of blokhut laat u met veel deskundigheid ontwerpen door Hoveniersbedrijf H.G. Peters uit Den Haag, uiteraard op basis van uw wensen. Om een extra ruimte bij uw huis te creëren kan een veranda dé oplossing zijn voor in uw tuin. Hiervoor heeft u wel een ervaren partij nodig die uw veranda professioneel kan ontwerpen, zoals onze specialisten in Den Haag. Door de communicatielijnen kort te houden en niets uit te besteden, weet u bij ons altijd waar u aan toe bent.

Een veranda op maat laten ontwerpen door experts in Den Haag

Om zowel in de zomer als in de winter te genieten van een veranda kunnen elektrische verwarmingskachels geplaatst worden. Ook behoren aansluitingen om bijvoorbeeld televisie te kijken tot de mogelijkheden. Het dak kan dichtgemaakt worden met EPDM folie, maar ook met kunststof, veiligheidsglas of met hout. Bij het ontwerpen van de veranda door ons team in Den Haag wordt rekening gehouden met alle toepassingen die u wenst. Dit geldt uiteraard ook bij het maken van een compleet tuinontwerp door onze specialisten.

Ook een blokhut is een ideale ruimte-uitbreiding

Naast een veranda is ook een blokhut ideaal om onder andere tuinmeubelen en gereedschap op te slaan, die u met dezelfde nauwkeurig- en deskundigheid laat ontwerpen bij Hoveniersbedrijf H.G. Peters in Den Haag. Om veranda’s en blokhutten te plaatsen werken wij samen met Lugarde, die alle benodigde onderdelen op maat kan maken. U kunt de materialen met eigen ogen zien bij onze leverancier, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij ons kunt u ook terecht voor onder meer tuinonderhoud en het aanleggen van bestrating, bijvoorbeeld van uw woning naar uw veranda. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken via (0174) 24 72 68.