Vijver & Vlonder

Denkt u erover om een vijver met vlonder aan te leggen? In Den Haag en de wijde omgeving schakelt u hiervoor Hoveniersbedrijf H.G. Peters in. Bij ons kunnen zowel particulieren, bedrijven als VvE’s een vijver met vlonder door onze ervaren specialisten in Den Haag laten aanleggen. Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met uiteenlopende werkzaamheden voor tuinaanleg, -onderhoud en nog veel meer.

Maak uw tuin natuurlijker door een vijver te laten aanleggen door experts in Den Haag

Een vijver brengt meer natuurlijk leven in de tuin. Bovendien is deze een ideale toevoeging op bijvoorbeeld de groene omgeving van de tuin en het terras. De vijver kunnen wij, een ervaren hoveniersbedrijf in Den Haag, ontwerpen en aanleggen op basis van ieders wens, waardoor er voor iedere tuin een perfect resultaat wordt gerealiseerd. Wij houden vijvers zuiver dankzij zuurstofplanten en micro-organismen. Voor het houden van bijvoorbeeld koikarpers maken wij gebruik van een filterinstallatie met UV lamp om de vijver zo zuiver mogelijk te houden.

Een vijver met vlonder laten aanleggen door experts in Den Haag maakt alles compleet

Om bij een vijver gezellig te kunnen zitten, kunt u een vlonder laten aanleggen door onze specialisten in Den Haag. Een vlonder kunnen wij maken van onder andere vlonderdelen (planken met ribbels), maar ook van hardhouten planken of oude steigerdelen. Alle vormen en maten zijn mogelijk en alles wordt nauwkeurig en op de meest passende manier afgewerkt. Dit houdt ook in dat wij klaarstaan voor onderhoud, bijvoorbeeld voor vervanging van materialen of het wieden van onkruid. Wilt u een vlonder laten aanleggen bij bijvoorbeeld een zwembad, veranda, terras of zwemvijver in de omgeving Den Haag? Ook dan bieden wij de meest passende oplossing.

Maak een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak met ons hoveniersbedrijf uit Den Haag en bespreek uw wensen voor het laten aanleggen van een vijver en/of vlonder. Onze specialisten voeren op locatie een vrijblijvende calculatie uit. Het aanleggen van een vijver met vlonder, of uiteraard een afzonderlijke vlonder, wordt door ons eigen personeel in Den Haag gedaan. Dit betekent dat u altijd een vast contactpersoon heeft en dat er niets wordt uitbesteed. Dit geldt uiteraard ook voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Bovendien houden we u op de hoogte over de materialen die wij gebruiken en u kunt ze van tevoren met eigen ogen zien. Neem contact met ons op door te bellen naar (0174) 24 72 68.