Tuinonderhoud in Den Haag

Tuinonderhoud laat u uitvoeren door onze specialisten in Den Haag. Om uw tuin in de gewenste conditie te behouden, is het belangrijk om uw tuin te laten onderhouden. Uiteraard kan iedereen, met of zonder hulp van een door ons aangelegde sproei-installatie, water geven. Maar heeft u ook voldoende kennis over of tijd voor het maaien van het gras, snoeien van de heggen en planten, en het mesten en onkruidvrij houden van uw tuin? Door onder andere dit soort werkzaamheden aan ons uit te besteden, houdt u voldoende tijd over én blijft u volop genieten van uw bloeiende tuin.

Laat uw tuinonderhoud uitvoeren door specialisten in Den Haag

Hoveniersbedrijf H.G. Peters uit Den Haag maakt voor tuinonderhoud onderscheid tussen een aantal onderhoudspakketten. Met een onderhoudspakket wordt de hele tuin onder handen genomen. Wat dit precies inhoudt, wordt duidelijk beschreven in het onderhoudscontract. De verschillende onderhoudspakketten zijn:

  • 7 dagen. Het weekpakket richt zich voornamelijk op tuinen met veel gras. De eigenaar van de tuin wenst in dit geval dat het gras wekelijks te laten onderhouden door een tuinman.
  • 10 á 14 dagen. Bij het 10 á 14 dagen pakket komt Hoveniersbedrijf H.G. Peters elke 10 á 14 dagen langs om alle beschreven werkzaamheden in de tuin uit te voeren. De werkzaamheden variëren van grasmaaien tot bemesten en snoeien van de heg.
  • Voor- en najaars. Bij het voor- en najaarspakket wordt de tuin klaargemaakt voor het voorjaar of de winter. Naar uw wensen verrichten wij de benodigde onderhoudswerkzaamheden. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt de gehele tuin nagelopen door een groenwerker. Speciale wensen (bijvoorbeeld het aanvullen van grond, bloembollen poten of perkgoedplanten) kunt u uiteraard ook door ons laten verzorgen.

Uw tuin laten onderhouden doet u bij ons

Bij Hoveniersbedrijf H.G. Peters uit Den Haag zijn alle vormen van tuinonderhoud mogelijk. Zo kan het zijn dat u wekelijks het gras gemaaid en maandelijks resterend onderhoud wilt hebben. Of wellicht dat u alleen tijdens uw vakantie uw tuin wilt laten onderhouden. Voor alle onderhoudswensen bieden wij voldoende mogelijkheden. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar (0174) 24 72 68.

Klik op bovenstaande foto’s voor meer afbeeldingen.