Tuinonderhoud

Om uw tuin in de gewenste conditie te behouden, moet de tuin onderhouden worden. Uiteraard kan iedereen, met of zonder hulp van een door ons aangelegde sproei-installatie, water geven. Maar heeft u ook voldoende kennis over of tijd voor het maaien van het gras, snoeien van de heggen en planten, en het mesten en onkruidvrij houden van uw tuin? Door onder andere dit soort werkzaamheden aan ons uit te besteden, houdt u voldoende tijd over én blijft u volop genieten van uw bloeiende tuin.

Hoveniersbedrijf H.G. Peters maakt onder andere onderscheid tussen een aantal onderhoudspakketten. Met een onderhoudspakket wordt de hele tuin onder handen genomen. Wat dit precies inhoudt, wordt duidelijk beschreven in het onderhoudscontract. De verschillende onderhoudspakketten zijn:

  • 7 dagen
    Het weekpakket richt zich voornamelijk op tuinen met veel gras. De eigenaar van de tuin wenst in dit geval dat het gras wekelijks wordt bijgehouden.

  • 10 á 14 dagen
    Bij het 10 á 14 dagen pakket komt Hoveniersbedrijf H.G. Peters elke 10 á 14 dagen langs om alle beschreven werkzaamheden in de tuin uit te voeren. De werkzaamheden variëren van grasmaaien en snoeien tot bemesten en snoeien van de heg.

  • Voor- en najaars
    Bij het voor- en najaarspakket wordt de tuin klaargemaakt voor het voorjaar of winter. Naar uw wensen verrichten wij de benodigde onderhoudswerkzaamheden. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt de gehele tuin nagelopen. Speciale wensen (bijvoorbeeld het aanvullen van grond, bloembollen poten of perkgoed planten) kunt u uiteraard ook door ons laten verzorgen.

Bij Hoveniersbedrijf H.G. Peters zijn alle vormen van onderhoud mogelijk. Zo kan het zijn dat u wekelijks het gras gemaaid en maandelijks resterend onderhoud wilt hebben. Of wellicht dat u alleen tijdens uw vakantie onderhoud aan uw tuin wilt. Voor alle onderhoudswensen bieden wij voldoende mogelijkheden.

Klik op bovenstaande foto’s voor meer afbeeldingen.