✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Creëer extra sfeer in de avonduren en laat sfeervolle verlichting in uw tuin aanleggen door onze specialisten in Den Haag. Of het nu gaat om automatische verlichting rondom uw terras, langs de vijver of op het erf van uw bedrijfsterrein, de specialisten van Hoveniersbedrijf H.G. Peters weten raad met iedere soort sfeerverlichting. Voordat onze experts in Den Haag de verlichting in uw tuin daadwerkelijk aanleggen, geven we u uiteraard passend advies.

Hoe wilt u de verlichting in uw tuin laten aanleggen door onze experts in Den Haag?

U heeft vast al nagedacht over het installeren van verlichting in uw tuin, maar misschien weet u nog niet precies hoe het aangepakt moet worden. Wilt u verlichting door ons hoveniersbedrijf uit Den Haag laten aanleggen langs de vijver van uw tuin? Of heeft uw nieuwe veranda of blokhut verlichting nodig om ook ’s avonds gezellig in de tuin te kunnen zitten? Maak uw wensen kenbaar aan onze specialisten. De praktische kanten, bijvoorbeeld de opstelling van de lampen en het type verlichting, worden besproken tijdens een afspraak op locatie.

✔ Aangesloten bij de Kunstgrasboer

✔ Beplantingsplan op maat

✔ Scherpe tuinonderhoud-contracten

Ook uw verlichting laten aanleggen door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Ook uw verlichting laten aanleggen door H.G. Peters?

☎  Maak een afspraak

Kies voor een complete service voor uw tuin

Hoveniersbedrijf H.G. Peters biedt zijn diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven en VvE’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van keramische tegels. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en onderhoud. Wij werken samen met uitstekende leveranciers en geen enkele taak besteden wij uit. Op deze manier bereikt u altijd een vast contactpersoon. Bespreek met ons uw wensen en kies voor onze complete service, van ontwerp tot realisatie. Neem contact op door te bellen naar (0174) 24 72 68.