Voortuin aanleggen

Door een voortuin te laten aanleggen door specialisten zorgt u voor een prachtig aanzicht van uw huis. Een fraaie voortuin geeft u een uitstekende indruk. Laat uw voortuin daarom aanleggen door de ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf H.G. Peters uit Den Haag. Al meer dan 30 jaar lang leggen wij allerlei soorten voortuinen aan. Wij helpen u graag bij het creëren van uw perfecte tuin!

Uw voortuin aan laten leggen verloopt als volgt

Wanneer u besluit dat u een nieuwe voortuin gaat aanleggen, dan is het verstandig om de tuinaanleg uit te laten voeren door specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van allerlei soorten voortuinen én achtertuinen. U kunt uiteraard zelf een ontwerp aanleveren, maar u kunt bij ons ook terecht voor onze eigen tuinarchitectuur. Nadat het ontwerp rond is, beginnen we met het inmeten van uw voortuin, het grondwerk en de bestrating. Als laatste worden er diverse planten toegevoegd aan uw voortuin indien u dit wenst.

Maak uw droomtuin werkelijkheid

Onze groenwerkers in Den Haag helpen u graag bij het creëren en aanleggen van uw voortuin, zodat u uw droomtuin werkelijkheid maakt! Kies ook bijvoorbeeld voor het aanleggen van prachtige keramische tegels in uw voortuin. Deze tegels zijn onderhoudsvriendelijk en ook nog eens erg mooi. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met de specialisten van ons hoveniersbedrijf. U bereikt ons door te bellen naar (0174) 24 72 68.